77 / 100

 Change language:

NT2 Opleiding Zwolle

De NT2 opleiding Zwolle is er voor iedereen die de Nederlandse taal wil leren. Een goede basis voor wonen of werken begint met een gedegen taalcursus.

De lessen worden verzorgd in het lescentrum in Zwolle of Heerde maar een cursus op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Ook geven we online les.

Er zijn lessen voor Inburgering en Staatsexamens.

NT2 Opleiding Zwolle

NT2 opleiding door De Taal Meester

De Taal Meester verzorgt sinds 2005 cursussen voor buitenlanders die de Nederlandse taal willen of moeten leren. Met veel persoonlijke aandacht en op moderne wijze wordt lesgegeven, individueel of in kleine groepjes. Ook worden cursussen verzorgd voor bedrijven of instellingen, die werken met buitenlandse werknemers.

Communicatie bevordert prestaties en voorkomt fouten door onbegrip

Het gaat om de vaardigheden spreken & luisteren en lezen & schrijven. Daarnaast is er ook aandacht voor het maatschappelijk leven en de Nederlandse cultuur.

Er zijn cursussen voor:

Een goede basis voor wonen of werken begint met een gedegen taalcursus. Cursisten uit vele landen gingen je voor: Tsjechië, Polen, China, Brazilië, Spanje, Italië, Duitsland, Oekraïne, Venezuela, Engeland, Zweden, Hongarije, Roemenië, enz. De lessen worden verzorgd door Herman Hage, een leraar pur sang met ruim 35 jaar onderwijservaring, waarvan ca. 30 jaar als directeur van een basisschool en opgeleid in het NT2-onderwijs voor volwassenen.

De NT2 opleiding is een cursus op maat

Start- en lestijden worden in overleg afgesproken. Vaak vindt vooraf een intake plaats om het startniveau en het gewenste doel te bepalen. Instappen op elk niveau is mogelijk. Kortom, een cursus op maat.

Verbeteren van de Nederlandse taal

Ook voor autochtone Nederlanders die bijvoorbeeld minder fouten willen maken in het schrijven van brieven e.d., zijn er mogelijkheden voor begeleiding, o.a. een cursus spelling via e-mail.

Meld je aan voor de NT2 opleiding in Zwolle of Heerde

De lessen worden verzorgd in het lescentrum in Zwolle en Heerde, maar cursus op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Wil jij de NT2 opleiding volgen? Schrijf je dan vandaag nog in via de knop hieronder.

Ervaringen

Echte leraren zijn overal ter wereld hetzelfde: geduldig!
Ik ben Angelika een van velen studenten die bij Herman Hage terecht zijn gekomen. We hebben samen 4 jaar gewerkt. Dankzij de lessen met Herman heb ik Nt2 programma 2 gehaald. Wat ik vooral bijzonder vind is het feit dat ik niet alleen het Nederlandse taal heb geleerd maar ook heleboel over Nederland. Herman Hage is fantastische leraar die motiveert en luistert naar zijn studenten.

Prawdziwi nauczyciele sa tacy sami na calym swiecie: cierpliwi!
Mam na imie Angelika i jestem jedna z wielu bylych uczniow Hermana Hage. 4 lata pracowalismy razem czego efektem bylo osiagniecie Nt2 programma 2. Poza jezykiem niderlandzkim zdobylam takze wiedze o kraju, w ktorym mieszkam.
Herman Hage to fantastyczny nauczyciel, ktory motywuje ale rowniez slucha.
Angelika

Ik heb Herman leren kennen toen ik mijn eerste inburgering moest doen om in Nederland te komen wonnen. Hij is een zeer ervaren docent, die de les met passie en op professionele manier geeft en daarnaast de Nederlandse cultuur toelicht. 

Hij zoekt altijd de manier waarop hij eenvoudig grammatica en met plezier weet uit te leggen. 

Herman heeft oog voor de individuele behoeften en wensen van de cursist en hij motiveert me om verder te leren. 

Hij helpt me nu om mijn uitspraak te corrigeren en ik merk dat mijn Nederlandse uitspraak beter wordt. Daarom ben ik er super blij mee.

Daarnaast is hij een vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Herman zeker aan.

Irieny Norbruis Endara

Wil je de Nederlandse taal leren?

Wij helpen je de taal te lezen, spreken, schrijven en begrijpen. Het is belangrijk om de taal goed te leren spreken en schrijven. De taal goed beheersen is belangrijk voor uw werk en in het dagelijkse leven. Wanneer je goed Nederlands spreekt, is het gemakkelijker om alledaagse zaken te regelen, zoals boodschappen doen, praten met andere mensen, de post lezen, solliciteren naar een baan of praten met de leraren van de school van je kinderen.

Inburgeringscursus Nederlands Niveau A1

NT2 Docent Herman Hage

Ik heb 30 jaar als directeur van een basisschool gewerkt en ben sinds 2010 met FPU en inmiddels volledig met pensioen. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvol les-instituut NT2 (Nederlands als tweede taal). Ik geef Nederlandse taalles aan zowel buitenlanders als Nederlanders.

  • Wil jij de Nederlandse taal leren?
  • Wil jij flexibele lestijden?
  • Wil jij oefenen of examen doen?

Meld je dan NU aan voor de NT2 Cursus bij de De Taal Meester en al snel ben jij de Nederlandse taal 'meester'!