75 / 100
nederlandse-les

Sneller leren met één op één taallessen

Wanneer je een taalcursus Nederlands wilt volgen, betekent dit dat je zo snel mogelijk de Nederlandse taal wilt leren spreken en schrijven. Om dat op de beste en snelste manier te leren, is het belangrijk dat je persoonlijke les krijgt. Iedereen is anders en leert anders. Een docent die één op één les geeft, kan jouw persoonlijke vragen beantwoorden en nadruk leggen op vlakken waar jij extra onderwijs nodig hebt. Een Taalcursus Nederlands in Zwolle ligt momenteel binnen handbereik.

Waarom kiezen voor Taalcursus Nederlands in Zwolle?

Als je een online cursus of een klassikale les volgt, dan ontbreekt het vaak aan een aantal belangrijke elementen van goed onderwijs. Voorbeelden daarvan zijn plezier in leren en regelmaat. Als je samen leert, dus jij en je docent, dan bouw je een band op. Je leert de taal van een native speaker. Hij of zij beantwoordt jouw persoonlijke vragen en zorgt zo voor een plezierige les, waarin jij centraal staat. Door afspraken te maken met die docent, wordt het makkelijker om aan je ‘les-verplichtingen’ te voldoen. Je gaat de taal sneller en beter leren.

Echte resultaten

Al met al heb je er zo veel meer plezier van. Het is menseigen om voldoening te halen uit het maken van progressie. Wanneer we iets nieuws leren, voelen we ons automatisch meteen goed. Zeker wanneer we vervolgens ook nog eens merken dat we dit in de praktijk toe kunnen passen. Vandaar dat we bij De Taal Meester alles op alles zetten om echte resultaten te boeken. Om daadwerkelijk vooruitgang te zien bij onze cursisten.

Niet alle cursussen bieden dezelfde kwaliteit

Als je online je taalcursus Nederlands volgt (bijvoorbeeld via een programma), dan mis je deze belangrijke elementen van goed onderwijs. Er is weinig ruimte voor persoonlijke, specifieke verdieping. Bijvoorbeeld wanneer je tegen een probleem aanloopt. Hierdoor ben je vaak langer bezig met je studie of loop je risico dat je het examen niet haalt. Met alle gevolgen en extra kosten vandien. Een situatie die we vanzelfsprekend het liefst willen voorkomen.

Taalcursus Nederlands Zwolle het perfecte plaatje

Wanneer je zelf kijkt naar de beste optie om Nederlands te leren, heb je dan liever een online cursus of een volledig gepersonaliseerde, fysieke les? Voor veel mensen zal het antwoord op hetzelfde neerkomen. Diep van binnen weten we allemaal wel dat persoonlijke aandacht tot betere resultaten gaat leiden.

Taaldocent bij jou in de buurt

Vind daarom een taaldocent bij jou in de buurt. Zoek je naar een taalcursus Nederlands in Zwolle? Dan is het fijn wanneer je taaldocent ook daadwerkelijk in Zwolle zit. Je moet er vaak 2 keer per week voor minimaal 2 uur naartoe. Dus als je dan ook nog lang moet reizen, wordt het extra lastig om het vol te houden. Het is dan makkelijker om af en toe af te haken. Bijvoorbeeld als het weer tegenzit.  Zit er geen taalcursus Nederlands bij jou in de buurt? De Taal Meester geeft ook via Teams lessen. Onze leerlingen geven echter in 90% van de gevallen aan liever persoonlijke les te krijgen.

Het mag ook leuk zijn

Misschien zoek je een taalcursus Nederlands voor inburgering? Of misschien voor een NT2 staatsexamen? Dan zitten er consequenties aan het wel of niet tijdig behalen van je examens. Ook kan het zo zijn dat je voor jezelf de Nederlandse taal wilt leren. Dan is het wel zo fijn als het leuk is, anders is het heel zwaar om het vol te houden. Een groot percentage haakt daarbij af tijdens online taallessen.

Herman Hage van De Taal Meester geeft al sinds jaar en dag taalcursussen Nederlands aan anderstaligen in Zwolle en Heerde. Wil jij de Nederlandse taal goed, snel en met plezier leren? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Ervaringen

Echte leraren zijn overal ter wereld hetzelfde: geduldig!
Ik ben Angelika een van velen studenten die bij Herman Hage terecht zijn gekomen. We hebben samen 4 jaar gewerkt. Dankzij de lessen met Herman heb ik Nt2 programma 2 gehaald. Wat ik vooral bijzonder vind is het feit dat ik niet alleen het Nederlandse taal heb geleerd maar ook heleboel over Nederland. Herman Hage is fantastische leraar die motiveert en luistert naar zijn studenten.

Prawdziwi nauczyciele sa tacy sami na calym swiecie: cierpliwi!
Mam na imie Angelika i jestem jedna z wielu bylych uczniow Hermana Hage. 4 lata pracowalismy razem czego efektem bylo osiagniecie Nt2 programma 2. Poza jezykiem niderlandzkim zdobylam takze wiedze o kraju, w ktorym mieszkam.
Herman Hage to fantastyczny nauczyciel, ktory motywuje ale rowniez slucha.
Angelika

Ik heb Herman leren kennen toen ik mijn eerste inburgering moest doen om in Nederland te komen wonnen. Hij is een zeer ervaren docent, die de les met passie en op professionele manier geeft en daarnaast de Nederlandse cultuur toelicht. 

Hij zoekt altijd de manier waarop hij eenvoudig grammatica en met plezier weet uit te leggen. 

Herman heeft oog voor de individuele behoeften en wensen van de cursist en hij motiveert me om verder te leren. 

Hij helpt me nu om mijn uitspraak te corrigeren en ik merk dat mijn Nederlandse uitspraak beter wordt. Daarom ben ik er super blij mee.

Daarnaast is hij een vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Herman zeker aan.

Irieny Norbruis Endara

Inburgeringscursus Nederlands Niveau A1

NT2 Docent Herman Hage

Ik heb 30 jaar als directeur van een basisschool gewerkt en ben sinds 2010 met FPU en inmiddels volledig met pensioen. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvol les-instituut NT2 (Nederlands als tweede taal). Ik geef Nederlandse taalles aan zowel buitenlanders als Nederlanders.

  • Wil jij de Nederlandse taal leren?
  • Wil jij flexibele lestijden?
  • Wil jij oefenen of examen doen?

Meld je dan NU aan voor de NT2 Cursus bij de De Taal Meester en al snel ben jij de Nederlandse taal 'meester'!