70 / 100
nederlandse-les

De beste Nederlandse les voor buitenlanders.

Nederlandse les voor niet-Nederlanders met persoonlijke begeleiding.

Hoe vind je nou de beste Nederlandse les voor jou als niet-Nederlander? Als je zoekt op internet lijkt er keus genoeg. Er zijn allerlei scholen en instituten die jou graag Nederlands willen leren. Maar welk instituut is de beste en welke les leert jou het snelste Nederlands? De keus voor de juiste leraar of school is belangrijk in je leerproces: ga je straks met plezier naar de les? Kun je op jouw manier en jouw tempo leren? Tijd voor goed onderzoek.​

Lees ook het artikel: wat kun  je verwachten van de inburgeringscursus A1 en A2

Je kunt kiezen uit veel aanbieders

Google op ‘Nederlandse les’ en je scherm staat onmiddellijk vol met aanbieders: instituten, scholen en leraren buitelen over elkaar heen. Er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Ze lijken allemaal even goed. Je kunt Nederlands leren

 • Via een online-cursus.
  Dat is gemakkelijk: je kunt gewoon thuis achter je eigen computer aan de slag. Je werkt in je eigen tempo en op je eigen tijd.
 • Via Teams.
  Je zit in een online-klas en je krijgt les van een leraar op afstand. Hij of zij legt uit wat je moet doen, laat zien waar de problemen kunnen zitten en lost ze voor je op. Klinkt goed, zo samen in een klas.
 • In een echte klas.
  Je kunt ook Nederlandse lessen volgen in een gewone klas in een gebouw. Je moet daarvoor wel de deur uit maar het is ook goed om klasgenoten te ontmoeten.
 • Via 1-op-1 begeleiding.
  Vaak wordt de virtuele of echte klassikale les gecombineerd met een 1-op-1 begeleiding. Je ontmoet dan de leraar tussen de klassikale lessen door via je computer. Je kunt met hem of haar de taalproblemen bespreken die jou het meeste last geven. Zo’n persoonlijke begeleiding is natuurlijk een heel sterk middel en helpt je uiteindelijk beste.

 

Je leert het beste met persoonlijke begeleiding

De Taal Meester gaat nog een stapje verder. Je krijgt álle leerstof 1-op-1 aangeboden en uitgelegd. Je kunt je vragen direct stellen en we lossen ze ter plekke op. Dat is pas persoonlijk en efficiënt studeren! Je hoeft niet te wachten op anderen of luisteren naar andermans problemen. Alles wat telt is jouw lesdoelen en hoe we die het beste en snelste bereiken. Met zulke persoonlijke begeleiding krijg je pas echt waar voor je lesgeld.

Jouw leerdoelen staan voorop

Wat wil je leren met je Nederlandse les voor niet-Nederlanders? Aan jou de keus:

 • Ik wil me voorbereiden op het Inburgeringsexamen A1 en A2.
  Met het inburgeringsexamen kun je je prima redden in het dagelijks leven: boodschappen doen, een gesprek voeren met de buren of met de leraar van je kinderen.
 • Ik wil me voorbereiden op het Staatsexamen B1 en B2.
  Met het staatsexamen ben je voorbereid op de arbeidsmarkt. Je kunt solliciteren en een functie uitoefenen in een bedrijf. Je kunt zelfs taken uitvoeren als voorzitter zijn van een vereniging. Kortom, met het staatsexamen kun je als volwaardige Nederlander deelnemen aan de samenleving.

 

Bij De Taal Meester krijg je 100% persoonlijke begeleiding

Welk leerdoel je ook hebt, bij De Taal Meester weet je zeker dat je die doelen efficiënt en op een prettige manier bereikt met 100% persoonlijke begeleiding. Want de beste Nederlandse les voor buitenlanders zijn de lessen waarbij je persoonlijk begeleid wordt. Dan studeer je in jouw tempo en op jouw manier en heb je ook nog eens de meeste kans op slagen. De Taal Meester heeft jarenlange ervaring met taallessen geven aan niet-Nederlanders. Bij hem ben je in goede professionele handen. De Taal Meester is de beste keus voor jou als je de Nederlandse taal wilt leren beheersen.

Met z’n tweeën komen mogelijk

Tot slot is het altijd mogelijk om met z’n tweeën te komen. Bijvoorbeeld wanneer je elkaar graag bij wilt staan. Of wanneer je het om een andere reden prettig vindt om samen te komen. Bij onze Nederlandse les is hier altijd ruimte voor.

Wil je dus op een professionele en aangename manier Nederlandse les krijgen? En dan het liefst ook nog één op één? Dan zit je bij De Taal Meester helemaal goed. Wij kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan en je snel Nederlands te leren.

Interesse? Je kunt nu tijdelijk een gratis proefles van 2 uur volgen. Dit kan online, of offline bij ons in het leslokaal in Zwolle.

Ervaringen

Echte leraren zijn overal ter wereld hetzelfde: geduldig!
Ik ben Angelika een van velen studenten die bij Herman Hage terecht zijn gekomen. We hebben samen 4 jaar gewerkt. Dankzij de lessen met Herman heb ik Nt2 programma 2 gehaald. Wat ik vooral bijzonder vind is het feit dat ik niet alleen het Nederlandse taal heb geleerd maar ook heleboel over Nederland. Herman Hage is fantastische leraar die motiveert en luistert naar zijn studenten.

Prawdziwi nauczyciele sa tacy sami na calym swiecie: cierpliwi!
Mam na imie Angelika i jestem jedna z wielu bylych uczniow Hermana Hage. 4 lata pracowalismy razem czego efektem bylo osiagniecie Nt2 programma 2. Poza jezykiem niderlandzkim zdobylam takze wiedze o kraju, w ktorym mieszkam.
Herman Hage to fantastyczny nauczyciel, ktory motywuje ale rowniez slucha.
Angelika

Ik heb Herman leren kennen toen ik mijn eerste inburgering moest doen om in Nederland te komen wonnen. Hij is een zeer ervaren docent, die de les met passie en op professionele manier geeft en daarnaast de Nederlandse cultuur toelicht. 

Hij zoekt altijd de manier waarop hij eenvoudig grammatica en met plezier weet uit te leggen. 

Herman heeft oog voor de individuele behoeften en wensen van de cursist en hij motiveert me om verder te leren. 

Hij helpt me nu om mijn uitspraak te corrigeren en ik merk dat mijn Nederlandse uitspraak beter wordt. Daarom ben ik er super blij mee.

Daarnaast is hij een vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Herman zeker aan.

Irieny Norbruis Endara

Inburgeringscursus Nederlands Niveau A1

NT2 Docent Herman Hage

Ik heb 30 jaar als directeur van een basisschool gewerkt en ben sinds 2010 met FPU en inmiddels volledig met pensioen. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvol les-instituut NT2 (Nederlands als tweede taal). Ik geef Nederlandse taalles aan zowel buitenlanders als Nederlanders.

 • Wil jij de Nederlandse taal leren?
 • Wil jij flexibele lestijden?
 • Wil jij oefenen of examen doen?

Meld je dan NU aan voor de NT2 Cursus bij de De Taal Meester en al snel ben jij de Nederlandse taal 'meester'!