79 / 100
Nederlands-voor-Polen

Nederlands voor Polen – Voorbereiding op NT2 Taalexamens en Inburgering bij De Taal Meester in Zwolle

Ben je een Poolse arbeidsmigrant of student die serieus Nederlands wil leren en zich wil voorbereiden op NT2 taalexamens en inburgering? Je zoektocht eindigt hier. De Taal Meester in Zwolle heeft op maat gemaakte taalcursussen die je niet alleen helpen de taal te leren, maar je ook voorbereiden op belangrijke examens.

Onze NT2 Taalcursussen en Inburgeringstraining:

 1. Grondige Voorbereiding: Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om je voor te bereiden op NT2 taalexamens en inburgering. We richten ons op alle aspecten van de taal, inclusief lezen, luisteren, spreken en schrijven.
 2. Expert Begeleiding: Onze ervaren docent is expert in het begeleiden van Poolse studenten naar succes bij NT2 taalexamens en inburgering. Je kunt rekenen op  persoonlijke begeleiding en feedback om je vaardigheden te versterken.
 3. Flexibele Leerervaring: Kies zelf hoe je wilt leren. Neem deel aan onze interactieve online lessen of volg face-to-face lessen op ons taalcentrum in Zwolle. We passen ons aan jouw behoeften aan.
 4. Praktische Toepassingen: Naast de examenvoorbereiding, leggen we de nadruk op praktische toepassingen van de taal, met name voor zakelijke context. Ideaal voor zakelijke klanten die met Poolse arbeidsmigranten werken.

Waarom kiezen voor De Taal Meester:

 • Bewezen succes bij het voorbereiden van studenten op NT2 taalexamens en inburgering.
 • Geïndividualiseerde aandacht voor zwakke punten en het maximaliseren van je sterke punten.
 • Flexibele les mogelijkheden voor jouw gemak.
 • Extra focus op zakelijke communicatie en praktische situaties.
 • Toegang tot moderne leermiddelen en bronnen.

Meld je vandaag aan en bereid je voor op succes!

Bereid je voor op het behalen van NT2 taalexamens en een succesvolle inburgering met De Taal Meester in Zwolle. Schrijf je nu in voor onze speciale NT2 taalcursussen en inburgeringstraining, beschikbaar zowel online als op ons taalcentrum. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of schrijf je in voor gratis proefles!

Ervaringen

Echte leraren zijn overal ter wereld hetzelfde: geduldig!
Ik ben Angelika een van velen studenten die bij Herman Hage terecht zijn gekomen. We hebben samen 4 jaar gewerkt. Dankzij de lessen met Herman heb ik Nt2 programma 2 gehaald. Wat ik vooral bijzonder vind is het feit dat ik niet alleen het Nederlandse taal heb geleerd maar ook heleboel over Nederland. Herman Hage is fantastische leraar die motiveert en luistert naar zijn studenten.

Prawdziwi nauczyciele sa tacy sami na calym swiecie: cierpliwi!
Mam na imie Angelika i jestem jedna z wielu bylych uczniow Hermana Hage. 4 lata pracowalismy razem czego efektem bylo osiagniecie Nt2 programma 2. Poza jezykiem niderlandzkim zdobylam takze wiedze o kraju, w ktorym mieszkam.
Herman Hage to fantastyczny nauczyciel, ktory motywuje ale rowniez slucha.
Angelika

Ik heb Herman leren kennen toen ik mijn eerste inburgering moest doen om in Nederland te komen wonnen. Hij is een zeer ervaren docent, die de les met passie en op professionele manier geeft en daarnaast de Nederlandse cultuur toelicht. 

Hij zoekt altijd de manier waarop hij eenvoudig grammatica en met plezier weet uit te leggen. 

Herman heeft oog voor de individuele behoeften en wensen van de cursist en hij motiveert me om verder te leren. 

Hij helpt me nu om mijn uitspraak te corrigeren en ik merk dat mijn Nederlandse uitspraak beter wordt. Daarom ben ik er super blij mee.

Daarnaast is hij een vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Herman zeker aan.

Irieny Norbruis Endara

Inburgeringscursus Nederlands Niveau A1

NT2 Docent Herman Hage

Ik heb 30 jaar als directeur van een basisschool gewerkt en ben sinds 2010 met FPU en inmiddels volledig met pensioen. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvol les-instituut NT2 (Nederlands als tweede taal). Ik geef Nederlandse taalles aan zowel buitenlanders als Nederlanders.

 • Wil jij de Nederlandse taal leren?
 • Wil jij flexibele lestijden?
 • Wil jij oefenen of examen doen?

Meld je dan NU aan voor de NT2 Cursus bij de De Taal Meester en al snel ben jij de Nederlandse taal 'meester'!