88 / 100
nederlandse-les

Beter Nederlands spreken

Nederlands spreken is iets dat je leven zeker in Nederland een stuk makkelijker gaat maken. Wanneer je hier wilt studeren, wonen en/of werken, dan word je vaak geconfronteerd met Nederlands sprekende mensen. Tegelijkertijd weet iedereen dat het niet heel makkelijk is om te doen. Hoe zorg je er nu in een zo kort mogelijke tijd voor dat je zo goed mogelijk Nederlands gaat spreken?

Nederlands leren spreken

Merk je dat de taalbarrière in Nederland steeds groter begint te worden? Tijdens je studie, het sociale leven of je werk? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen. Hoe langer je namelijk wacht, hoe moeilijker het is om bij bepaalde groepen aansluiting te vinden. Bijvoorbeeld in de buurt of op het werk. Er zijn namelijk tal van situaties waarin Nederlands spreken van je wordt gevraagd. Ook tijdens een Nederlandse studie blijft het erg belangrijk dat je goed Nederlands spreekt

Waarom leren Nederlands spreken bij De Taal Meester?

De Taal Meester is als geen ander op de hoogte van dit probleem. We weten heel goed dat veel mensen moeite hebben met het begrijpen en spreken van de Nederlandse taal. Middels een Nederlands spreken cursus is het mogelijk om hier verandering in aan te brengen. Het liefst uiteraard zo snel mogelijk. Wij willen je zo snel mogelijk zo goed mogelijk Nederlands leren spreken. Wil Nederlandse les online? Ook daarbij bieden wij oplossingen.

Onze werkwijze biedt de volgende voordelen:

  • Makkelijker communiceren: Leren Nederlands spreken laat je een stuk makkelijker communiceren binnen Nederland. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan de huisarts, het ziekenhuis, op school, met sport of een bezoek aan de familie van je partner. Je gaat een stuk beter in staat zijn om je verstaanbaar te maken. Hierdoor integreer je beter in de Nederlandse samenleving. Uiteindelijk leidt dit bijna zeker tot een veel gelukkiger leven. Niemand vindt het fijn om zich niet goed begrepen te voelen. Hoe graag je het ook wilt.
  • Persoonlijke aandacht: Bij De Taal Meester kiezen we specifiek voor persoonlijke aandacht. Wij zijn namelijk van mening dat alleen dat de methode is om iemand echt Nederlands te leren spreken. Met onvoldoende persoonlijke begeleiding duurt het veel langer om echt sprongen vooruit te maken. Middels 1-op-1 of 1-op-2 lessen van De Taal Meester kiezen we juist voor maximale persoonlijke aandacht. We volgen je traject op de voet en zorgen ervoor dat je hulp op maat krijgt. Zo komt je ontwikkeling in een ware stroomversnelling terecht.
  • Ervaren docent: Daarbij doe je een beroep op de expertise van een ervaren docent. Iemand die al meer dan 30 jaar in het vak zit. Deze docent weet als geen ander welke problemen er bij komen kijken. Hij of zij gaat je helpen om significante stappen in de goede richting te zetten. De persoonlijke aandacht gecombineerd met een ervaren docent is de succesformule om Nederlands spreken voor werkelijk iedereen mogelijk te maken.
  • Niet duur: Tot slot werken we niet met dure schoolgebouwen. Dit stelt ons in staat om flink op de kosten te besparen. En dat is dan weer goed voor onze prijzen. We vinden het belangrijk om Nederlands spreken voor een zo groot mogelijke groep betaalbaar te houden. Dit maakt het namelijk een stuk toegankelijker. Zodoende neemt men sneller de stap om Nederlands spreken als doel te stellen.

Gratis Nederland spreken proefles

Wil je op dit moment dus leren Nederlands spreken? En dan het liefst op een effectieve, persoonlijke wijze? Dan helpen we je bij De Taal Meester graag verder. Om dit statement kracht bij te zetten, bieden we een gratis proefles aan in ons talencentrum in Zwolle. Maak kennis met onze leermethode en ontdek zelf of dit is waar je naar op zoek bent. Zo zet je een belangrijke stap in de goede richting. Voor je het weet, ben je in staat om vloeiend Nederlands te spreken.

Ervaringen

Echte leraren zijn overal ter wereld hetzelfde: geduldig!
Ik ben Angelika een van velen studenten die bij Herman Hage terecht zijn gekomen. We hebben samen 4 jaar gewerkt. Dankzij de lessen met Herman heb ik Nt2 programma 2 gehaald. Wat ik vooral bijzonder vind is het feit dat ik niet alleen het Nederlandse taal heb geleerd maar ook heleboel over Nederland. Herman Hage is fantastische leraar die motiveert en luistert naar zijn studenten.

Prawdziwi nauczyciele sa tacy sami na calym swiecie: cierpliwi!
Mam na imie Angelika i jestem jedna z wielu bylych uczniow Hermana Hage. 4 lata pracowalismy razem czego efektem bylo osiagniecie Nt2 programma 2. Poza jezykiem niderlandzkim zdobylam takze wiedze o kraju, w ktorym mieszkam.
Herman Hage to fantastyczny nauczyciel, ktory motywuje ale rowniez slucha.
Angelika

Ik heb Herman leren kennen toen ik mijn eerste inburgering moest doen om in Nederland te komen wonnen. Hij is een zeer ervaren docent, die de les met passie en op professionele manier geeft en daarnaast de Nederlandse cultuur toelicht. 

Hij zoekt altijd de manier waarop hij eenvoudig grammatica en met plezier weet uit te leggen. 

Herman heeft oog voor de individuele behoeften en wensen van de cursist en hij motiveert me om verder te leren. 

Hij helpt me nu om mijn uitspraak te corrigeren en ik merk dat mijn Nederlandse uitspraak beter wordt. Daarom ben ik er super blij mee.

Daarnaast is hij een vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Herman zeker aan.

Irieny Norbruis Endara

Inburgeringscursus Nederlands Niveau A1

NT2 Docent Herman Hage

Ik heb 30 jaar als directeur van een basisschool gewerkt en ben sinds 2010 met FPU en inmiddels volledig met pensioen. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvol les-instituut NT2 (Nederlands als tweede taal). Ik geef Nederlandse taalles aan zowel buitenlanders als Nederlanders.

  • Wil jij de Nederlandse taal leren?
  • Wil jij flexibele lestijden?
  • Wil jij oefenen of examen doen?

Meld je dan NU aan voor de NT2 Cursus bij de De Taal Meester en al snel ben jij de Nederlandse taal 'meester'!