88 / 100
nederlandse-les

De beste begeleiding is 1op1

Het leren van de Nederlandse taal lijkt voor een Nederlander zo makkelijk. Echter is dit zeker niet het geval wanneer je dit niet van jongs af aan hebt meegekregen. Er gaat dan best wat tijd en moeite in zitten om jezelf de Nederlandse taal meester te maken. Bij De Taal Meester geven we één op één Nederlandse les om dit mogelijk te maken. Deze NT2 taalles zorgt ervoor dat je op korte termijn al grote stappen vooruit maakt.

Lees ook het artikel: Inburgering examen, oefenen van de leesvaardigheid

De voordelen van Nederlandse les bij De Taal Meester

Bij De Taal Meester gaan we op een geheel eigen wijze aan de slag om NT2 taalles te geven. Hierbij is er sprake van een aantal unieke voordelen, die er keer op keer weer voor zorgen dat men met veel tevredenheid op onze lessen terugkijkt. Al met al gaat het dan om de volgende voordelen:

Eén op één aandacht

Eén op één aandacht gaat er altijd voor zorgen dat je sneller leert. Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om stappen te maken. Zo is het bijvoorbeeld de hele tijd mogelijk om vragen te stellen. Is er iets niet helemaal duidelijk? Dan besteden we daar direct aandacht aan. Deze persoonlijke aanpak bevalt eigenlijk al onze leerlingen ten zeerste.

Ruim 30 jaar ervaring

Daarnaast heeft De Taal Meester al meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs. Daarbij geven we al meer dan 10 jaar Nederlandse les aan buitenlandse leerlingen. Hierdoor weten we als geen ander waar we op moeten letten. Wat bijvoorbeeld de valkuilen zijn. En waar men over het algemeen vaak moeite mee heeft.

Specifiek gericht op inburgering of staatsexamen

We weten als geen ander dat inburgering of het maken van een staatsexamen vaak het doel is. Met dit in het achterhoofd zijn we in staat om extra aan te sturen. Hierdoor verschaf je jezelf de best mogelijke kans aan de hand van specifieke Nederlandse les.

Pakket voor ieder niveau

De een is al net wat verder dan de ander. Vandaar ook dat we voor ieder niveau een passend pakket hebben. NT2 A1 en NT2 A2 zijn voorbeelden van verschillende niveaus.

Snelle vooruitgang

Gezien de combinatie van verschillende voordelen is het mogelijk om heel snel vooruitgang te boeken. De lessen duren maximaal 2 uur en deze krijg je 1 keer per week. Zo begin je je de taal binnen een aantal weken al echt meester te worden.

Met tweeën komen mogelijk

Tot slot is het altijd mogelijk om met z’n tweeën te komen. Bijvoorbeeld wanneer je elkaar graag bij wilt staan. Of wanneer je het om een andere reden prettig vindt om samen te komen. Bij onze Nederlandse les is hier altijd ruimte voor.

Wil je dus op een professionele en aangename manier Nederlandse les krijgen? En dan het liefst ook nog één op één? Dan zit je bij De Taal Meester helemaal goed. Wij kijken er naar uit om samen aan de slag te gaan en je snel Nederlands te leren.

Interesse? Je kunt nu tijdelijk een gratis proefles van 2 uur volgen. Dit kan online, of offline bij ons in het leslokaal in Zwolle.

Ervaringen

Echte leraren zijn overal ter wereld hetzelfde: geduldig!
Ik ben Angelika een van velen studenten die bij Herman Hage terecht zijn gekomen. We hebben samen 4 jaar gewerkt. Dankzij de lessen met Herman heb ik Nt2 programma 2 gehaald. Wat ik vooral bijzonder vind is het feit dat ik niet alleen het Nederlandse taal heb geleerd maar ook heleboel over Nederland. Herman Hage is fantastische leraar die motiveert en luistert naar zijn studenten.

Prawdziwi nauczyciele sa tacy sami na calym swiecie: cierpliwi!
Mam na imie Angelika i jestem jedna z wielu bylych uczniow Hermana Hage. 4 lata pracowalismy razem czego efektem bylo osiagniecie Nt2 programma 2. Poza jezykiem niderlandzkim zdobylam takze wiedze o kraju, w ktorym mieszkam.
Herman Hage to fantastyczny nauczyciel, ktory motywuje ale rowniez slucha.
Angelika

Ik heb Herman leren kennen toen ik mijn eerste inburgering moest doen om in Nederland te komen wonnen. Hij is een zeer ervaren docent, die de les met passie en op professionele manier geeft en daarnaast de Nederlandse cultuur toelicht. 

Hij zoekt altijd de manier waarop hij eenvoudig grammatica en met plezier weet uit te leggen. 

Herman heeft oog voor de individuele behoeften en wensen van de cursist en hij motiveert me om verder te leren. 

Hij helpt me nu om mijn uitspraak te corrigeren en ik merk dat mijn Nederlandse uitspraak beter wordt. Daarom ben ik er super blij mee.

Daarnaast is hij een vriendelijke persoonlijkheid. Ik raad Herman zeker aan.

Irieny Norbruis Endara

Inburgeringscursus Nederlands Niveau A1

NT2 Docent Herman Hage

Ik heb 30 jaar als directeur van een basisschool gewerkt en ben sinds 2010 met FPU en inmiddels volledig met pensioen. Sinds een aantal jaren heb ik een succesvol les-instituut NT2 (Nederlands als tweede taal). Ik geef Nederlandse taalles aan zowel buitenlanders als Nederlanders.

  • Wil jij de Nederlandse taal leren?
  • Wil jij flexibele lestijden?
  • Wil jij oefenen of examen doen?

Meld je dan NU aan voor de NT2 Cursus bij de De Taal Meester en al snel ben jij de Nederlandse taal 'meester'!